Campbell, як відомо - зупа. А до зупи, як відомо, входять різні продукти: і ті, що їх можна їсти окремо, - картопля, м'ясо, помідори, буряк, капуста тощо, - і ті, які до окремого споживання не надаються, - лаврове листя, часник, цибуля, перець і те де. Подібно й у проекті "Campbell" знайдемо тексти, які спокійно можуть існувати поза журналом, і такі, що потребують четвергового контексту, не маючи достатньо вітальної енергії для самостійного існування.
Журнал укладався за кулінарним принципом: "Чим більше інґрадієнтів, тим краще" (і, можливо, смачніше). Наскільки кулінарні рецепти доречні для приготування літературних часописів, вирішувати Тобі, любий читачу. Принаймні, маємо надію, ніхто не скаже: "Цій зупі чогось бракує".



ЗМІСТ

ЧАСТИНА 1
любко дереш
ґреґорі корсо
роберт крілі
френк о'гара
мордехай еренпрайс
володимир єшкілєв
олег драч
рафал шозда
сергій мекеда
іра барилко
катерина борисенко
тарас волинець
тетяна дерюга
юрій завадський
оля крижовська
іра оршак
галина петросаняк
ґаліна посвятовська
тадеуш ружевіч
андрій савинець
сашко ушкалов
степан хміль
андрій цяпа
артем зелений
олеся смола
о. криворучко
крістіан льойдль

ЧАСТИНА 2
вадим харабарук
станіслав лем
василь цаголов,
ёчи ваци
анатолій звіжинський
анна сидоренко, сергій якунін
весела найденова
наталія філоненко
святослав яринич
олекса
юрій соколов
анатолій федірко
олександр соловйов
роман ганкевич
роберт саллер, марсель ониско
марта кузьма
василь бажай
юрій онух
арсен савадов
анатолій звіжинський
олекса
банды шолтес